Vulkančić lepezice sveznalice 2 razred, 1 deo

Vulkančić lepezice sveznalice 2 razred, 1 deo

Brend: Vulkančić

Šifra:

9788610014532

Kategorija: Edukativne knjige

599,00 RSD 509,15 RSD Ušteda: 89,85 RSD!
Akcija traje od 08.07.2024. 00:01 do 02.08.2024. 23:59
+
-

Besplatna dostava za porudžbine preko 6.000,00 dinara.

Opis proizvoda: 

Vulkančić lepezice sveznalice 2 razred, 1 deo izaberi jednu karticu iz lepeze i odgovori na sva pitanja koja su na njoj. Vodi računa o “stručnim” pitanjima, pored kojih stoji šaljiva sličica neke osobe – to su obično teža pitanja ili Izaberi jednu oblast i odgovori na sva pitanja vezana za nju.
Ako igraš ovu igru sa roditeljima ili drugarima, pokušaj da ih zbuniš pitanjima koja su obeležena crtežom sa desne strane.

Karakteristike proizvoda: 

 

 • Kategorija: UDŽBENICI I PRIRUČNICI
 • Autor: Lepezice sveznalice
 • Težina specifikacija: 0.5 kg
 • Izdavač: VULKAN IZDAVAŠTVO
 • Pismo: Ćirilica
 • Godina: 2015
 • Format: 6x17
 • Strana: 104
Vulkančić lepezice sveznalice 2 razred, 1 deo
Brend Vulkančić
Pol
 • muški
 • ženski
 • unisex
Uzrast
 • 8+ godina
Povezani proizvodi
-16%
Vulkančić karte za decu, Zanimljiva matematika Oduziman
Regularna cena: 499,00 RSD
Akcija: 424,15 RSD

Opis proizvoda: 

Uz edukativne karte iz edicije Učim i igram se – Zanimljiva matematika, dete će na zabavan i jednostavan način, kroz igru, naučiti brojeve i upoznati se sa operacijom oduzimanja. Kutija sadrži 50 karata, i obuhvata oduzimanje do 20. Najlakši i najzabavniji način da vaše dete nauči brojeve i ovlada oduzimanjem.
1. Izaberite kartu i pogledajte zadatak.
2. Okrenite kartu, i na drugoj strani, u kružiću u vrhu karte, potražite rešenje.

-16%
Vulkančić Radna sveska Razmišljanje 2-3 godine
Regularna cena: 899,00 RSD
Akcija: 764,15 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić Radna sveska za podsticanje intelektualnog razvoja Razmišljanje 2-3 godine podstaknite intelektualni razvoj vašeg deteta!

Da bi dete razvilo svoje potencijale, neophodna je podrška odraslih. Ukoliko dete ne dobije adekvatnu podršku i podsticaj, ispoljavanje sposobnosti može izostati. Edicija Radna sveska za podsticanje intelektualnog razvoja ima za cilj razvijanje i unapređivanje sposobnosti logičkog zaključivanja, koncentracije i opažanja. Ona budi zainteresovanost, radoznalost i kreativnost kod dece. Provedite vreme sa svojim detetom, upoznajte ga, obratite pažnju na njegove mogućnosti, sklonosti i interesovanja, podstičite ih, razvijajte i uživajte u rezultatima. Radna sveska za podsticanje intelektualnog razvoja:
Razmišljanje, za uzrast 2–3 godine, obuhvata pitanja sa kojima se dete sreće u svakodnevnom životu, posebno dok se igra, a koja se odnose na logičke probleme, poređenja, brojeve, razumevanje pojmova i odnosa, uočavanje šablona i nastavljanje niza, a sve sa ciljem podsticanja intelektualnog razvoja deteta.

-16%
Vulkančić knjiga za decu Majmunče kuda žuriš?
Regularna cena: 699,00 RSD
Akcija: 594,15 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić knjiga za decu Majmunče, kuda žuriš? upoznaće mališane sa preslatkim novim drugarom, majmunčetom koje neprestano juri i žuri ne bi li na vreme pripremilo sve za svoju rođendansku žurku. Ipak, i pored želje da sve bude savršeno, izgleda da će se njegovo slavlje neslavno završiti. Obradujte mališane ovom predivno ilustrovanom pričom, čiji će im junaci prirasti za srce i pokazati im važnu poruku: lepota sveta je svuda oko nas i nekad treba samo malo da usporimo.
Ponekad morate da usporite kako biste videli sve lepote sveta koji vas okružuje.Majmunče je celoga života negde žurilo, sve dok nije upoznalo lenjivca koji ga je naučio da posmatra svet potpuno novim očima.

-16%
Vulkančić Bojanka za najmlađe 2
Regularna cena: 349,00 RSD
Akcija: 296,65 RSD

Opis proizvoda:

U ovoj zabavnoj knjizi pronaći ćete divne slike koje će vaši mališani lako obojiti na osnovu primera.

-15%
Vulkančić bojanka Dinosauri
Regularna cena: 149,00 RSD
Akcija: 126,65 RSD

Opis proizvoda:

Vulkan bojanka Dinosauri sadrži 8 tematskih scena za bojenje, sa umanjenim obojenim modelima koji će mališane podstaći da prepoznaju i razlikuju boje i oblike. Bojanke iz ove edicije namenjene su deci koja tek počinju da boje. U desnom uglu svake strane, nalazi se obojen primer scene, koje detetu može poslužiti kao ideja kako da oboji svoj crtež.

-16%
Vulkančić bojanka, Torbica 2
Regularna cena: 349,00 RSD
Akcija: 296,65 RSD

Opis proizvoda:
Vulkan bojanka je savršen način da se zabavite se uz nove sjajne bojanke u obliku torbice. Na početku svake strane pronaći ćete predlog kako bi vaš crtež mogao da izgleda kada ga obojite.

-15%
Vulkančić Najlepše bajke za laku noć Andersen
Regularna cena: 1.799,00 RSD
Akcija: 1.529,15 RSD

Opis proizvoda:

Vulkančić Najlepše bajke za laku noć Andersen čini preko dvadeset bajki. Pored najpoznatijih, u ovu knjigu uvrstili smo i one manje poznate. Knjiga je namenjena za decu uzrasta 7 i više godina. Uživajte družeći se sa malom sirenom, Palčicom, olovnim vojnikom, Kajom, Gerdom i snežnom kraljicom. Ne sumnjamo da ćete shvatiti zašto bezmalo svako dete na ovoj planeti zna za bar jednu od Andersenovih bajki i zašto one predstavljaju pravi biser svetske književnosti za decu.

-16%
Vulkančić Lepezice sveznalice, Obdanište 3-4 godine
Regularna cena: 599,00 RSD
Akcija: 509,15 RSD

Opis proizvoda:

Uz Vulkančić Lepezice sveznalice otkrićete šta sve vaše dete zna. Takođe ćete videti kako kroz pitanja postepeno napreduje.Saveti Lepezica sveznalica:Koristite raznovrsne metode za igranje kako biste na najbolji način iskoristili vreme i otkrili koliko vaše dete zna.Na primer, zahtevajte od deteta da izabere pitanje, koristeći izraze „gore, u sredini ili dole“.Neka su pitanja teža, pa se ne ustežite da ih izmenite ili da izmislite nova kako biste ga ohrabrili da odgovori.Posle svakog pitanja sledi odgovor, a samo tačan odgovor je obojen:Pročitajte pitanje detetu i prepustite mu zadovoljstvo da samo otkrije odgovor.Igranje uvek završite tačnim odgovorom.Vaše dete će u svakoj lepezici za određeni uzrast upoznati simpatičnog junaka koji će ga voditi kroz pitanja.Svaka lepezica sastoji se od tri crteža:Dva crteža ilustruju reči: detetu se postavljaju pitanja da bi lakše pronašlo naziv predmeta ili životinje koju crtež predstavlja.Treći crtež ilustruje radnju: dete mora da posmatra crtež i na pitanje odgovara korišćenjem glagola, što je osnovna etapa u usvajanju jezika.Svaku temu najavljuje veća ilustracija.Od deteta najpre tražite da opiše ono što vidi. Zatim o svakoj temi sa kartončića postavite dva pitanja (mogu vam poslužiti kao model za formulisanje drugih pitanja).

-15%
Vulkančić bojanka Jednorozi
Regularna cena: 149,00 RSD
Akcija: 126,65 RSD

Opis proizvoda:

Vulkan bojanka Jednorozi sadrži tematske scene za bojenje, sa umanjenim obojenim modelima koji će mališane podstaći da prepoznaju i razlikuju boje i oblike. Bojenje po modelu nikada nije bilo zabavnije!Bojanke iz ove edicije namenjene su deci koja tek počinju da boje. U desnom uglu svake strane nalazi se obojen primer scene, koji detetu može poslužiti kao ideja kako da oboji svoj crtež.

-15%
Vulkančić Zavrti kockice i igraj se
Regularna cena: 1.999,00 RSD
Akcija: 1.699,15 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić Zavrti kockice i igraj se zabavi se uz pet uzbudljivih društvenih igara, savršenih za igru u kući, napolju ili gde god poželiš!

Ako želiš da jurcaš po trkačkoj stazi, letiš u svemiru, ideš na piknik sa medvedićima i igraš se klasičnih igara kao što su ne ljuti se, čoveče i zmije i merdevine, ovo je prava knjiga za tebe!

-16%
Vulkančić bajke za najmlađe, Ivica i Marica
Regularna cena: 599,00 RSD
Akcija: 509,15 RSD

Opis proizvoda:

Sa Ivicom i Maricom, klasikom dečje književnosti, deca će zakoračiti u čudesni svet bajki. I biće očarani! Čitajući ovu priču, mali čitaoci će se upoznati sa bratom i sestrom koji su umalo stradali zbog zle maćehe! Osim toga, naučiće da su ljubav i toplina porodičnog doma najvažniji u životu. Sa ovom bajkom mali čitaoci će, uživajući u njenim čarolijama, zasigurno zavoleti knjigu i čitanje!

-16%
Vulkančić bajke za najmlađe, Mačak u čizmama
Regularna cena: 599,00 RSD
Akcija: 509,15 RSD

Opis proizvoda:

Sa Mačkom u čizmama, klasikom dečje književnosti, deca će zakoračiti u čudesni svet bajki. I biće očarani! Čitajući ovu duhovitu ali i poučnu priču, mali čitaoci će se upoznati sa dovitljivim mačkom koji ume da govori i saznaće da se mudrošću može mnogo više postići nego snagom! Osim toga, naučiće da uvek treba pomoći onome ko je u nevolji. Sa ovom bajkom mali čitaoci će, uživajući u njenim čarolijama, zasigurno zavoleti knjigu i čitanje!

Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumevanju. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.


PROIZVOD JE DODAT U KORPU
Image of product added to cart
Jungle kolica Oxy Beige, 0m+