Vulkančić Lepezice sveznalice učimo Engleski 450 pitanja i odgovora

Vulkančić Lepezice sveznalice učimo Engleski 450 pitanja i odgovora

Brend: Vulkančić

Šifra:

9788610001679

Kategorija: Edukativne knjige

599,00 RSD
+
-

Besplatna dostava za porudžbine preko 6.000,00 dinara.

Opis proizvoda:
Vulkančić Lepezice sveznalice učimo Engleski je kviz sa 450 zanimljivih pitanja i odgovora pomoći ce vam da na zabavan nacin, kroz igru naučite osnove engleskog rečnika i proširite već postojeća znanja. Za pametne glavice. Uključi vijuge.

Karakteristike proizvoda:

  • Format: 6x17
  • Strana: 132
Vulkančić Lepezice sveznalice učimo Engleski
Brend Vulkančić
Uzrast
  • 5+ godina
Povezani proizvodi
Vulkančić Čitaj mi priču, Švrća je to uradio
349,00 RSD

Opis proizvoda:

Vulkančić Čitaj mi priču, Švrća je to uradio podstaći će mališane da se prepuste krilima mašte, zaplove u neobične avanture zajedno sa malenim junacima i smeju se njihovih zgodama i nezgodama.

Vulkančić Moja mala bojanka Životinje iz Zoo - Vrta
119,00 RSD

Opis porizvoda: 

Vulkančić Moja mala bojanka Životinje iz Zoo - Vrta sadrži krupne ilustracije za bojenje, bez sitnih detalja, i zato je pogodna za prvi susret dece sa bojenjem. Bojanke iz ove edicije namenjene su deci koja tek počinju da boje. Dete će se zabaviti bojeći osam zanimljivih tematskih ilustracija, a u isto vreme će usavršavati tehniku bojenja, urednost, razvijati vizuelne i motoričke sposobnosti.

Vulkančić Moja Mala Zabavna Vežbanka 1
399,00 RSD

Opis proizvoda:
Moja mala zabavna vežbanka je knjiga sa aktivnostima koja će pružiti mališanima sate i sate zabave. Razmrdajte vijuge uz vesele životinje.

Vulkančić Moja Prva Biblioteka, Prve Reči
2.790,00 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić moja prva biblioteka, Prve reči sadrži osam tvrdokartoniranih knjižica sa jasnim, jednostavnim fotografijama iz svakodnevnog života. Mališani će se zabavljati dok prepoznaju i imenuju pojmove, na taj način učeći prve reči to jest bogateći rečnik.

Vulkančić Rastemo i učimo Brojevi
399,00 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić Rastemo i učimo Brojevi upoznajte dete sa svetom brojeva i podstaknite usvajanje novih pojmova koji će obogatiti rečnik svih mališana!

Vulkančić Moj super blok sa 50 aktivnosti Obdanište 3
1.099,00 RSD

Opis proizvoda: 

Vulaknčić Moj super blok sa 50 aktivnosti Obdanište stariji uzrast obuhvata sve bitne oblasti učenja dece u obdaništu.
Zadaci podrazumevaju prepoznavanje i praćenje brojeva do 15, povezivanje brojeva i količina, kao i prepoznavanje i praćenje velikih i malih slova azbuke i reči. U okviru oblasti Opažanje, dete uči da prepoznaje reči kojima se označavaju dani u nedelji, godišnja doba i meseci, kao i da prepozna redosled događaja u priči i da se snađe u prostoru. Tu su i zanimljivi logički zadaci kojima se razvijaju kognitivne sposobnosti deteta, dok se pospešivanje motorike i grafomotorike postiže crtanjem slobodnim stilom, bojenjem prema šablonu, kao i početnim pisanjem slova. Uz 100 nalepnica koje se nalaze u ovoj knjizi, učenje i vežbanje postaje još lakše i zabavnije!

Vulkančić lepezice sveznalice 2 razred, 2 deo
599,00 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić lepezice sveznalice 2 razred, 2 deo izaberi jednu karticu iz lepeze i odgovori na sva pitanja koja su na njoj. Vodi računa o “stručnim” pitanjima, pored kojih stoji šaljiva sličica neke osobe – to su obično teža pitanja ili Izaberi jednu oblast i odgovori na sva pitanja vezana za nju.
Ako igraš ovu igru sa roditeljima ili drugarima, pokušaj da ih zbuniš pitanjima koja su obeležena crtežom sa desne strane.

Vulkančić Najlepše mamine priče za laku noć
1.699,00 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić Najlepše mamine priče za laku noć uplovite u čudesni svet bajki i naučite neprolazne pouke za čitav život. Edicija Priče za sva vremena predstavlja pažljivo odabran izbor dela svetskih klasika poput Šarla Peroa, Hansa Kristijana Andersena i braće Grim. Raskošno ilustrovane, obimom i sadržinom prilagođene mlađim čitaocima, ove priče učiniće nezaboravnim detinjstvo svakog deteta, a uz to će ga i naučiti pravim životnim vrednostima.

Vulkančić 101 Priča za dečake
1.299,00 RSD

Opis proizvoda:

Vulkančić zbirka 101 Priča za dečake donosi poznate bajke i manje poznate ili sasvim nove priče o prijateljstvu, mudrosti, hrabrosti, nesebičnosti, dobroti i pogodna je za prve susrete malih čitalaca sa knjigom. Zanimljive bajke i priče protkane avanturama i maštom, osvojiće srce svakog dečaka.

Vulkančić Vesela vežbalica Životinje
399,00 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić Vesela vežbalica Životinje zabavite se uz knjige pomoću zabavnih zadataka kao što su slagalice, spajanje tačkica, scene za bojenje i drugi. Knjige su osmišljene tako da podstiču dečju kreativnost i sposobnost rešavanja problema na različite, zanimljive načine. Mališani, ovaj zabavni blok pun aktivnosti i mozgalica zaokupiće vašu pažnju. Rešavajte zadatke I družite se sa preslatkim životinjama – one će vam sigurno šapnuti odgovor ako se zbunite.

Vulkančić bajke sa iskakalicama, Bambi
399,00 RSD

Opis proizvoda:

Fantastične iskakalice, kojima su ove knjige obogaćene, učiniće da mališani uživaju u najzabavnijoj aktivnosti – čitanju!

Vulkančić bajke sa iskakalicama, Tri Praseta
399,00 RSD

Opis proizvoda:

Fantastične iskakalice, kojima su ove knjige obogaćene, učiniće da mališani uživaju u najzabavnijoj aktivnosti – čitanju!

Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumevanju. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.