Vulkančić Lepezice Sveznalice Žuta, 5-6g

Vulkančić Lepezice Sveznalice Žuta, 5-6g

Brend: Vulkančić

Šifra:

9788610000382

Kategorija: Edukativne knjige

599,00 RSD
+
-

Besplatna dostava za porudžbine preko 6.000,00 dinara.

Opis proizvoda:
Uz Vulkančić Lepezice sveznalice Žuta uzrast 5-6 godina otkrićete šta sve vaše dete zna. Koristite raznovrsne metode za igranje kako biste na najbolji način iskoristili vreme i otkrili koliko vaše dete zna. Na primer, zahtevajte od deteta da izabere pitanje, koristeći izraze „gore, u sredini ili dole“. Neka su pitanja teža, pa se ne ustežite da ih izmenite ili da izmislite nova kako biste ga ohrabrili da odgovori. Posle svakog pitanja sledi odgovor, a samo tačan odgovor je obojen: Pročitajte pitanje detetu i prepustite mu zadovoljstvo da samo otkrije odgovor. Igranje uvek završite tačnim odgovorom. Vaše dete će u svakoj lepezici za određeni uzrast upoznati simpatičnog junaka koji će ga voditi kroz pitanja. Svaka lepezica sastoji se od tri crteža: Dva crteža ilustruju reči: detetu se postavljaju pitanja da bi lakše pronašlo naziv predmeta ili životinje koju crtež predstavlja. Treći crtež ilustruje radnju: dete mora da posmatra crtež i na pitanje odgovara korišćenjem glagola, što je osnovna etapa u usvajanju jezika. Svaku temu najavljuje veća ilustracija. Od deteta najpre tražite da opiše ono što vidi. Zatim o svakoj temi sa kartončića postavite dva pitanja (mogu vam poslužiti kao model za formulisanje drugih pitanja).

Karakteristike proizvoda:

  • Težina specifikacija: 0.5 kg
  • Format: 6x17
  • Strana: 106
Vulkančić Lepezice Sveznalice Žuta, 5-6g
Brend Vulkančić
Uzrast
  • 5+ meseci
Povezani proizvodi
Vulkančić karte za decu, Evropa
499,00 RSD

Opis proizvoda: 

Edukativne karte Učim i igram se – Evropa zamišljene su tako da se od dece ne očekuje da daju odgovor na svako pitanje, već da se putem igre upoznaju sa Evropom, njenim znamenitostima i velikanima. Dete će se upoznati sa mnogim evropskim državama, ali i sa osnovnim podacima iz života ljudi koji su u velikoj meri oblikovali tokove svetske istorije, nauke i kulture.
Uz edukativni kviz Učim i igram se – Evropa, dete će se na zabavan i jednostavan način, kroz igru, upoznati sa osnovnim geografskim i istorijskim podacima, znamenitim ličnostima i spomenicima Evrope.

Vulkančić Moj blok za modne kreacije
499,00 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić Moj blok za modne kreacije pomoću nalepnica i šablona, bojica i vaše mašte napravite modne kreacije iz snova.

Vulkančić bajke za najmlađe, Pinokio
599,00 RSD

Opis poizvoda:

Sa Pinokijom, klasikom dečje književnosti, deca će zakoračiti u čudesni svet bajki. I biće očarani! Čitajući ovu duhovitu ali i poučnu priču, mali čitaoci će saznati kako prolaze nevaljala i nestašna deca! Osim toga, naučiće da se u životu ne sme lagati i da su ljubav i toplina porodičnog doma najvažniji u životu. Sa ovom bajkom deca će, uživajući u njenim čarolijama, zasigurno zavoleti knjigu i čitanje!

Vulkančić Moja velika bojanka Bajke 2
699,00 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić Moja velika bojanka Bajke 2 ova bojanka sadrži mnoštvo divno ilustrovanih scena iz najpoznatijih bajki. Dete će uživati bojeći stranice ove knjige, čitajući priče i pronalazeći i učeći nove reči koje se kriju na svakoj strani.

 

 

 

 

Vulkančić dečija knjiga Oboj, seckaj i zalepi: Na Moru
599,00 RSD

Opis proizvoda:
Ova knjiga je sjajan izbor za sve kreativne mališane. Posebne makaze koje dolaze uz nju idealne su za lako sečenje papira, ali nikako ne mogu povrediti kožu ili odeću. Zbog toga možete biti sigurni da će se vaši mališani bezbedno zabavljati uz kreativne aktivnosti. Knjiga je praktična i za zabavu van kuće, pa može biti sjajan način da se mališani animiraju za vreme putovanja i uopšteno van kuće. Aktivnosti uključuju prepoznavanje oblika, seckanje, bojenje i lepljenje, te će mališani razvijati svoju percepciju i kreativnost.

Najpre obojte svaku scenu prema zadatom primeru.
Potom pronađite odgovarajuće oblike koji nedostaju.
Iskrojte oblike posebnim makazama za najmlađe, koje ne mogu povrediti vaše prstiće.
Na kraju zalepite isečene oblike na odgovarajuća mesta.

Ova jedinstvena knjiga pomoći će mališanima u razvijanju fine motorike i poboljšavanju koncentracije. Na svakoj strani pronaći ćete scenu za ukrašavanje i bojenje.

Vulkančić beba uči, Brojevi
499,00 RSD

Opis proizvoda:

Uz ovu knjigu, učenje je lako i zabavno!

Vulkančić knjiga za decu Mali princ
499,00 RSD

 

Opis proizvoda: 

Vulkančić knjiga za decu Mali princ je knjiga za male i velike... Napisana poput bajke, ona otkriva utopijski svet kroz priču o dečaku dospelom sa udaljene i sićušne planete i njegovom traganju za odanošću i ljubavi.
Ovo je knjiga i o stvarnom svetu, o čoveku, njegovim zabludama i grehovima, o nevinosti u otkrivanju najdubljih i najdragocenijih vrednosti postojanja, koja svojom sugestivnošću i poetskom toplinom decenijama osvaja generacije mladih i odraslih čitalaca.
Pravi dragulj pun humora i čarolije... - Le Monde

 

 

 

Vulkančić Moj set za putovanje Vile i sirene
1.099,00 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić Moj set za putovanje Vile i sirene pred vama je neponovljivi set uz koji su zagarantovani sati i sati dobre zabave na putovanju. U njemu se nalaze kreativni blok sa crtežima za bojenje i bojice. Bojenjem se podstiče i vežba motorička sposobnost deteta.

Vulkančić Moja knjiga o moćnim Dinosaurima
1.299,00 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić Moja knjiga o moćnim Dinosaurima najzanimljivije činjenice o dinosaurima samo u jednoj knjizi! Saznajte sve o stravičnim mesožderima, mirnim divovima, morskim čudovištima, džinovima odbrane i strašnim letačima. Verovali ili ne, ali i učenje ume da bude zabavno.

Vulkančić Zabavite se kod kuće
699,00 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić Zabavite se kod kuće je knjiga za celu porodicu, bilo da je u pitanju vikend, raspust ili tih dragocenih slobodnih sat vremena na kraju dana punog obaveza, u ovoj knjizi pronaći ćete preko 80 ideja za aktivnosti kod kuće koje mogu uključivati celu porodicu. Od sportova i igara, do kuvanja i zanimacija za kišne dane, postoji mnoštvo načina da kod kuće stvorite lepe uspomene sa svojim najdražima.

Vulkančić bajke sa iskakalicama, Bambi
399,00 RSD

Opis proizvoda:

Fantastične iskakalice, kojima su ove knjige obogaćene, učiniće da mališani uživaju u najzabavnijoj aktivnosti – čitanju!

Vulkančić bajke sa iskakalicama, Tri Praseta
399,00 RSD

Opis proizvoda:

Fantastične iskakalice, kojima su ove knjige obogaćene, učiniće da mališani uživaju u najzabavnijoj aktivnosti – čitanju!

Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumevanju. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.