Vulkančić Moja knjiga o moćnim Dinosaurima

Vulkančić Moja knjiga o moćnim Dinosaurima

Brend: Vulkančić

Šifra:

9788610024913

Kategorija: Edukativne knjige

1.299,00 RSD
+
-

Besplatna dostava za porudžbine preko 6.000,00 dinara.

Opis proizvoda: 

Vulkančić Moja knjiga o moćnim Dinosaurima najzanimljivije činjenice o dinosaurima samo u jednoj knjizi! Saznajte sve o stravičnim mesožderima, mirnim divovima, morskim čudovištima, džinovima odbrane i strašnim letačima. Verovali ili ne, ali i učenje ume da bude zabavno.

Karakteristike proizvoda:

 • Kategorija: NAUKA I OPŠTA INTERESOVANJA ZA DECU
 • Autor: grupa autora
 • Težina specifikacija: 0.5 kg
 • Izdavač: VULKAN IZDAVAŠTVO
 • Pismo: Latinica
 • Povez: Tvrd
 • Godina: 2019
 • Format: 25x25
 • Strana: 20
Vulkančić Moja knjiga o moćnim Dinosaurima
Brend Vulkančić
Pol
 • muški
 • ženski
 • unisex
Uzrast
 • 3+ godina
Povezani proizvodi
Vulkančić slikovnica za decu, Životinje iz džungle
399,00 RSD

Opis proizvoda:

Vulkančić slikovnica za decu, Životinje iz džungle jeste neobična slikovnica u kojoj će Vaši mališani upoznati stanovnike vesele džungle. Družeći se sa njima, naučiće mnogo toga zanimljivog o svakom od njih.

Vulkančić Moj super blok sa 50 aktivnosti I razred
1.099,00 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić Moj super blok sa 50 aktivnosti I razred obuhvata sve bitne oblasti učenja dece u prvom razredu. Zadaci podrazumevaju prepoznavanje i praćenje brojeva do 100, pravljenje skupova, kao i rešavanje jednostavnih matematičkih operacija. Razvoj grafomotoričkih sposobnosti pospešuje se zadacima u kojima dete piše slova, reči i rečenice. U okviru oblasti Opažanje dete uči da gleda na sat i da se snalazi u prostoru, čija je praktična primena u ovom uzrastu izuzetno važna. U okviru oblasti Geometrija dete vežba crtanje geometrijskih oblika, dok se sa osnovnim mernim jedinicama i pojmovima upoznaje u okviru oblasti Mere. Uz 80 nalepnica koje se nalaze u ovoj knjizi, učenje i vežbanje postaje još lakše i zabavnije!

Vulkančić Čitamo zajedno Pepeljuga, 3g+
349,00 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić Čitamo zajedno Pepeljuga jeste edicija koja donosi mnogo uzbudljivih bajki i basni, ali i savremenih, sasvim novih priča. Budući da se čitanjem „osvajaju" čitavi „kontinenti" novih saznanja, ovim izborom potrudićemo se da opravdamo vaša očekivanja. U sredini svake slikovnice iz ove biblioteke pronaći ćete i edukativni dodatak - učim i i gram se.

Vulkančić Devojke od stila 1
499,00 RSD

Opis proizvoda:

Vulkančić Devojke od stila je bojanka, slikovnica i knjiga sa raznim aktivnostima u kojoj Vaše male princeze igrajući se uče da razvijaju sopstveni modni stil. Pomoću šablona odeće i devojaka, dete će moći da stvara sopstvene odevne kombinacije, da bira nalepnice i da boji onako kako je samo zamislilo.

Vulkančić Moja velika bojanka Bajke 1
699,00 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić Moja velika bojanka Bajke 1 ova bojanka sadrži mnoštvo divno ilustrovanih scena iz najpoznatijih bajki. Dete će uživati bojeći stranice ove knjige, čitajući priče i pronalazeći i učeći nove reči koje se kriju na svakoj strani.

Vulkančić knjiga sa prozorčićima, Prvih 100 reči
1.099,00 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić knjiga sa prozorčićima, Prvih 100 reči male ručice obožavaće da otvaraju mnoštvo prozorčića koji se nalaze u ovoj knjizi, uz koju će učenje i usvajanje prvih reči biti lako i zabavno. Ova knjiga pomoći će mališanima da sa lakoćom savladaju nove reči na kreativan i zanimljiv način. Predivne ilustracije šarenih boja i zabavni prozorčići privući će pažnju sve dece i usput im približiti reči i pojmove iz svakodnevnog života.

Vulkančić Bajkovita bojanka 4 za devojčice
349,00 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić Bajkovita bojanka 4 za devojčice pripada ediciji bojanki Bajkovite bojanke gde će dete imati prilike da oboji scenu, ali i da sazna kako princeze žive i kako vole da provode vreme, a zatim ukrasiti njihov raskošni svet prelepim bojama.

Vulkančić knjiga sa aktivnostima za decu od 2 godine
399,00 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić knjiga sa aktivnostima za decu od 2 godine deci će omogućiti da zalepe nalepnice i zabave se. Od životinja sa farme do kupanja u penušavim balončićima, dvogodišnjaci će obožavati da lepe nalepnice i da se njima igraju. Svaka stranica ove knjige posebno je osmišljena tako da podstiče razvoj fine motorike, mašte i rešavanja problema.

Vulkančić Moja mala bojanka Slatkiši
119,00 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić Moja mala bojanka Slatkiši sadrži krupne ilustracije za bojenje, bez sitnih detalja, i zato je pogodna za prvi susret dece sa bojenjem. Bojanke iz ove edicije namenjene su deci koja tek počinju da boje. Dete će se zabaviti bojeći osam zanimljivih tematskih ilustracija, a u isto vreme će usavršavati tehniku bojenja, urednost, razvijati vizuelne i motoričke sposobnosti.

Vulkančić Džeronimo Stilton, Tajanstveni kradljivac Dragocenog jajeta
899,00 RSD

Opis proizvoda:
U Mišogradu se slavi Dan proleća. A kada ste sa Džeronimom Stiltonom, fantastična avantura je zagarantovana! Organizuju se potraga za blagom i poslastičarsko takmičenje u pravljenju najboljeg jajeta. Stiltonov rođak Trapola namerava da učestvuje, a Džeronimo će mu biti pomoćnik. U gradu se održava i posebna izložba jaja. Ali kada se otkrije da je jedno dragoceno jaje ukradeno... na Stiltonu je da ga pronađe.

Vulkančić bajke sa iskakalicama, Bambi
399,00 RSD

Opis proizvoda:

Fantastične iskakalice, kojima su ove knjige obogaćene, učiniće da mališani uživaju u najzabavnijoj aktivnosti – čitanju!

Vulkančić bajke sa iskakalicama, Tri Praseta
399,00 RSD

Opis proizvoda:

Fantastične iskakalice, kojima su ove knjige obogaćene, učiniće da mališani uživaju u najzabavnijoj aktivnosti – čitanju!

Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumevanju. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.