Kakav poklon za 8. mart odabrati za „novopečene“ mame?

Poklon za 8. mart za mame

Uskoro nam stiže najlepši ženski praznik – Međunarodni dan žena, pa s tim u vezi mnogi se već uveliko pripremaju za kupovinu i razmišljaju koji je to idealan poklon za Osmi mart. Takođe, ovo je i dan koji mnogi povezuju sa Danom majki, iako su to zapravo skroz drugačiji praznici, ali eto – ponegde je ukorenjeno verovanje da su žene samo one koje su ujedno i majke...

 

S druge strane, želimo da pomenemo da poklon za 8.mart odnosno njegova kupovina nikako nije rezervisana samo za muškarce. Poklon za Osmi mart može i treba da kupuje i žena ženi, jer ipak slavimo dan kada su žene dobile određena prava, a time i mogućnost za kvalitetniji život! Prema tome, budimo pažljive i jedne prema drugima, a to svakako ne važi samo na Dan žena!


Bilo kako bilo, Dan žena je lepo proslaviti, a s obzirom da se uz taj dan vezuje i darivanje – red je da svoje drage dame obradujete i ponekim poklonom kao malim znakom pažnje. Još ako se ta dama skoro ostvarila (ili treba da se ostvari) i u ulozi majke, eto razloga za duplu proslavu i poklon za 8.mart koji može ulepšati dan kako mami, tako i bebi. Pročitajte u nastavku kakav poklon za Osmi mart može biti pogodan za novopečene mame i šta sve u tom smislu nudi naša prodavnica decije opreme i garderobe.

 

Šta kupiti kao poklon za Osmi mart mladim mamama?

 

Kada birate adekvatan poklon za 8.mart za mlade mame ili one koje će to uskoro postati, imajte na umu da u ovom periodu žene više brinu i gledaju stvari za bebu. Ako istovremeno može da koristi i njoj – to je razlog za sigurnu kupovinu, a naša prodavnica decije opreme i garderobe ima što šta da vam ponudi u tom smislu!


Za početak, predstavljamo vam kozmetičke setove koji se sastoje od Sebamed kolekcije proizvoda za negu bebe uz koji se na poklon dobija i ranac u plavoj ili roze boji, a koji će mamama olakšati nošenje svih neophodnih stvari kada sa bebom krenu u šetnju. U kolekciji je baby pena za kupanje, ekstra meka krema, krema protiv ojeda i osipa, zaštitna krema za lice za bebe, šampon, sapun, balzam za usne i vlažne maramice. Sve ove kozmetičke proizvode mogu da koriste i mame, pa je to još jedan od razloga zašto je ovo idealan poklon za Osmi mart za novopečene mame. Kad smo već kod kozmetike, naša prodavnica decije opreme ima i posebno kozmetiku za mame, pa nije na odmet da se kao poklon nađu i proizvodi iz ovog asortimana.


Torbe za mame takođe su prigodne kao poklon za 8.mart, a naša prodavnica decije opreme u ponudi ima preko 20 različitih modela i dezena: od jednobojnih sportskih torbi, preko šarenih i torbi u dečijim dezenima, do 2 u 1 torbi i veoma modernih i funkcionalnih modela koji imaju mogućnost da se zakače za kolica. Osim torbi, šetnje sa bebom znatno će olakšati i različite moderne i kvalitetne marame i kengur nosiljke za bebe, pa razmislite šta je to što bi u ovom trenutku najviše koristilo i iznenadilo vašu dragu damu i (buduću) novopečenu mamu.


Takođe, ono što bi svaku mamu obradovalo jeste slatka mala odeća za bebe, pa vam predlažemo da detaljno pregledate asortiman koji nudi naša prodavnica decije opreme i garderobe, jer možete naći svašta zanimljivo i ujedno pogodno kao poklon za Osmi mart za mlade mame. Ono što je još bolje jeste da vam nudimo mogućnost online poručivanja i isporuku robe na kućnu adresu, te je na vama samo da odaberete poklon po meri vaše dame. Dan žena je blizu i zato ne čekajte poslednji momenat za kupovinu i već sada poručite željeni proizvod, a mi ćemo se potruditi da on stigne na vreme na željenu lokaciju!

 

Autor teksta: Biljana Radojčić