Idealni pokloni za rođenje deteta

Idealni pokloni za rođenje deteta

Još uvek ste u potrazi za odgovarajućim poklonom za bebu? Ne brinite, na pravom ste mestu, na našem sajtu u delu bebi oprema naći ćete široku ponudu proizvoda i sasvim sigurno idealan poklon za novorođenče.

 

Rođenje deteta je poseban i radostan događaj u životima roditelja, rodbine i prijatelja i baš zato se svi pitaju koji je to idealan poklon za novorođenče: da li su to flašice, pelene, prvi otisak komplet za uspomene ili možda odeća za bebe – izbor je zaista veliki. Da bismo vam olakšali ove slatke muke, napravili smo predlog poklona za bebe, koji će sasvim sigurno obradovati roditelje i koristiti bebi od najranijih dana.

 

Pokloni za bebe – ideje


Postoji beskrajna lista stvari koje možete poneti kao poklon, a konačan izbor zavisi od toga u koja je svrha vašeg poklona: da li želite da poklon bude praktičan kao što su na primer bebi posteljina ili odeća za bebe ili biste se radije odlučili za neki kreativan poklon kao što su glodalice, vrteške za krevetac ili muzičke igračke. Iako je izbor veliki, znamo da odabir poklona za bebe nije uvek jednostavan, zato ukoliko želite da bude sigurni u svoj izbor predlažemo da se posavetujete sa roditeljima ili bliskim rođacima, jer oni najbolje znaju šta je to što im nedostaje ili će im pokloni za bebe najviše koristiti. Naši zaposleni vam stoje na raspolaganju za sva pitanja vezano za široku paletu proizvoda za bebe koje možete kupiti na našem sajtu.

 

poklon za dete bebu

 

Garderoba za bebe – veliki izbor i veliki značaj


U potrazi za idealnim poklonom odeća za bebe zauzima sam vrh ove liste – zato što je i bebama kao odraslima odeća neophodna svakodnevno, a pored toga što se lako i često prlja garderobu bebe brzo prerastaju. Ukoliko je garderoba za bebe vaš izbor posebno je važno da obratite pažnju na materijale od kojih je odeća za bebe napravljena, kao i na izbor veličine. Nakon što odaberete materijal i veličinu ostaje vam da izaberete boju i brend, a naši filteri za pretragu omogući će vam da kupovinu obavite brzo i lako.

Kada je reč o materijalima bebama najviše odgovaraju materijali 100% pamuk, zato što se bebe u pamuku osećaju prijatno i jer im istovremeno omogućava da lako prave pokrete. Dodatna prednost je što se odeća za bebe od pamuka najlakše pere i održava. Što se tiče veličine odeće jako je važno odabrati odgovarajuću, bebe najčešće nose veličinu između 50 i 62, a ukoliko želite da budete sigurni da će kupljena garderoba za bebu biti odgovarajuća – možete kupiti broj ili dva veće, jer je poznato da mališani jako brzo rastu naročito prvih nekoliko nedelja. Mali savet: idealna garderoba za bebe su zeke i bebi setovi, koje možete naći u različitim veličinama i dezenima.

 

Torba za bebe i mame


Torbe za bebe i mame verovatno su jedan od najkorisnijih poklona, jer su roditelji sa dobro opremljenim i kvalitetnim torbama spremni na najrazličitije izazove sa kojima se mogu susreti prilikom prvih šetnji i izlazaka iz kuće. Ukoliko se odlučujete za torbu važno je da znate da je najvažnije da torba za bebe bude praktična i prostrana, jer se u njima najčešće nalaze pelene, vlažne maramice, varalice, zeke za presvlačenje ili druga garderoba za bebe. Na našem sajtu možete videti ponudu praktičnih torba za bebe u različitim veličinama i dezenima odličnog kvaliteta sa praktičnim pregradama ili nastavcima za kolica.

 

Koji je poklon onaj pravi?


Osećaj je subjektivan. Neki ljudi kupuju poklone, drugi ih pripremaju sami. Dok neko voli da kupi praktičan poklon koji će se koristiti svakog dana – kao što je garderoba za bebe ili cucle, drugi vole da daruju poklon koji će ostati lepa uspomena – kao što je prvi otisak. Nema ograničenja u pogledu mašte i kreativnosti kada su u pitanju pokloni za bebe. Postoji jedna stvar oko koje se većina slaže a to je da je važno da je poklon odabran pažljivo i od srca.

Želimo vam lepu kupovinu i odabir idealnog poklona. Za sva pitanja ili dodatne informacije obratite nam se putem chata na sajtu ili kontakt mejla rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći u odabiru poklona za ovu specijalnu priliku.