Idealan poklon za novorođenče i mamu

Idealan poklon za novorođenče i mamu

Znate onaj čuveni stih iz pesmice "decu ne donose rode, već ih rađaju majke"? Istim tim mamama, kada stigne novi član porodice, treba pomoć i podrška. Dodatni par ruku mnogo znači, saveti su nezaobilazni, a poneki poklon će sigurno ulepšati dan celoj porodici.

 

Sve ovo dovoljni su razlozi da birate praktične stvari kojima ćete darivati mamu i bebu.


Poslednjih godina su trendovi koji postoje u Americi, Australiji i razvijenim evropskim zemljama stigli i do naše zemlje, pa je tako i "baby shower" sve češći povod za okupljanje. Ukoliko niste čuli za ovaj izraz, on označava proslavu na kojoj se daruju još uvek nerođene bebe. Povodom ovog događaja, buduće mame pišu spisak poklona kao listu želja, kako bi olakšale svojim gostima izbor poklona koje žele da donesu. Uglavnom u pitanju budu pokloni za novorođenče, bebi oprema i sve za bebe što je majkama potrebno u prvim danima.

 

Pokloni za bebe - ideje od čistog pamuka


Iako je ponuda velika, nije lako pronaći pravi poklon. Sve što je namenjeno bebama je lepo i nežno, i teško je doneti odluku šta kupiti. Ukoliko se odlučite da pokloni za novorođenče budu jednostavni, a praktični, onda su setovi sa bodijem, pantalonicama, duksom, kapicom, rukavicama i prekrivačem prava stvar.

 

Krevetac, komoda i "Tri dugara" - sve za bebe


Ono što će sigurno obradovati novopečene roditelje, a bebi pružiti miran san su posteljine sa ogradicom "Tri drugara". Ovaj paket je jedinstven jer sadrži čak osam elemenata kojim ćete u potpunosti opremiti krevetac, a koji će oduševiti sve.

 

Budite drugačiji gost - neka bebi oprema govori umesto vas


Pokloni za novorođenče osim stvarčica i pelena, mogu sadržati i igračke, naravno prilagođene uzrastu. Mnogi roditelji će reći da obavezna bebi oprema obuhvata i muzičku vrtešku koja se kači na krevetac. Međutim, zbog kupovine kolica, komodice, garderobe i ostalih potrepština, na ovu spravicu mnogi roditelji zaborave, pa eto dobrog rešenja šta odneti kao poklon. Još ukoliko odaberete vrtešku koja ima zvezdani svetlosni projektor i tri audio režima sa do pola sata uspavanki ili zvukova prirode, sigurno ćete dobiti reputaciju osobe koja kupuje najbolje i najoriginalnije poklone.

 

Sve za bebe u paketiću koji sami napravite


Ukoliko nemate ideju šta pokloniti bebi i njenim roditeljima, a verujete da su mnogo toga što im treba već kupili i dobili, vratite se jednostavnim stvarima. Paket pelena, kupka za bebe, vlažne maramice i dohrana mogu biti odličan sadržaj poklona koji sami možete napraviti.

 

Poklon za novorođenče koji se dugo čuva i pamti


Nikada ne zaboravite da bebina prva igračka ima posebno mesto u životu porodice sa prinovom. Jednostavan plišani meda biće čuvan godinama i sigurno će uz njega ostati brojne lepe uspomene.

 

Pokloni za bebe - ideje od kojih ne boli glava


Moderna, ali i veoma korisna stvarčica za nove mame i tate daje im prostora da se posvete sebi dok beba spava, ali da budu sigurni da je sve u redu. Naime, jedan bebi alarm se postavlja u sobu gde dete spava ili u krevetac, a drugi deo aparata roditelji ponesu sa sobom. Zahvaljujući ovoj stvarčici, ne može da se desi da ne čujete ukoliko se beba probudi ili se nešto dogodi u sobi. Ova bebi oprema se pokazala kao veoma praktična, a činjenica da je namenjena za bezbednost dece, jasan je pokazatelj zašto može biti idealan poklon za novorođenče.

 

Pokloni za bebe - ideje od A do Š


Nema sumnje da koji god poklon za novorođenče odnesete, izazvaćete iskren osmeh na licu roditelja. Ipak nije jednostavan posao opredeliti se za jednu ili dve stvaričice. Sajt "4KIDS" je riznica u kojoj je bebi oprema birana pažljivo i sa puno ljubavi sa ciljem da samo najkvalitetnije stvari stignu do mališana. Sve za bebe što možete da zamislite, pronaći ćete ovde, na samo nekoliko klikova od vas. I da ne zaboravite, pored svega što je potrebno za bebe, imamo i celokupan asortiman proizvoda za stariju decu.