Šta vam je potrebno za dolazak bebe

Šta vam je potrebno za dolazak bebe

Prvo opremanje bebe može da bude neverovatno zabavno ako dobro planirate. Imaćete vremena da istražite različite proizvode, brendove, i da zamislite vaše dete kako koristi odeću i opremu.

 

Doduše, većini novopečenih roditelja ovo iskustvo ispadne dosta napornije. Za to postoji nekoliko razloga.

 

Prvo opremanje bebe

 

Kada se par prvi put sprema za dete, oni nisu sigurni šta tačno treba da kupe ili nabave. U glavi su uvek odeca za bebe, oprema za kupanje bebe, i druga decija oprema. Online prodavnica nudi većinu toga u slobodnoj prodaji.

Međutim, ono što ovaj par ne zna jeste da stvar nije u proizvodima, koliko u sitnim detaljima koji proizvode čine specifičnim. Može se desiti da proizvod za čišćenje ima određenu pH vrednost, i samim tim neće odgovarati vašoj bebi.

Ili situacija može biti još banalnija, te se može ispostaviti da je kod vas sada odeca za bebe u pogrešnoj veličini. Doduše, ovo će se retko dešavati.

Zato, uvek je dobro savetovati se ili sa drugim roditeljima koji su već prošli ovaj proces kada je u pitanju decija oprema. Online prodavnica vam može pomoći samo onoliko koliko znanja imate. Informisanje je ključno.

Nakon toga, napravite listu primarnih i sekundarnih stvari koje treba da imate. Takođe, nemojte da zaboravite da u razmatranje uzmete i mamine potrebe.

Kada znate šta vam treba, opremu za bebe bila to oprema za kupanje bebe ili druga oprema, možete da tražite online.

 

Oprema za bebe

 

Traženje bebi opreme u online prodavnicama je danas normalna pojava. Oprema, pored toga što dolazi od proizvođača vrhunskog kvaliteta, može se dostavljati bilo gde u Srbiji.

Ovo je odlično za ljude iz unutrašnjost, ili zauzete ljude koji nemaju previše vremena da obilaze prodavnice. Takođe, ukoliko vam online kupovina pobuđuje sumnju, nas možete nazvati na 018/570-075 i saznati sve o proizvodima u našoj ponudi.

Da bi uprostili kupovinu opreme za bebe, podelićemo je ovako:


Ova podela treba da vam naznači nekoliko važnih kategorija kada je u pitanju decija oprema. Online prodavnica nudi sve za prvo opremanje bebe, bila to odeca za bebe ili oprema za kupanje bebe.

Prvo, morate da imate opremu koju će beba koristiti odmah nakon rođenja.

U ovu grupu proizvoda spadaju kreveci, pultovi za presvlačenje, i pelene. Takođe, ovde spadaju i sedišta za auto, prekrivači, posteljine i tome slično. Možete reći da su ovo stvari koje će beba najduže koristiti u prvom periodu svog života.

Sledeća je ishrana. U ishranu spadaju svi proizvodi koji će vam pomoći da hranite dete. U prvom redu su to staklene flašice, formule, cucle i pumpice. Pažljivo birajte flašice i po mogućstvu izaberite nekoliko različitih modela da vidite šta detetu najviše prija.

Odeća je gotovo samorazumljiva. Ove ubrajamo sve što će dete nositi tokom prvog razdoblja života. Većina roditelja se ovome najviše raduje. Kupovina odeće uvek izvuče ono najbolje iz roditelja, i deo je kupovine koji se najlepše pamti.

Kupanje je sledeća kategorija kojoj treba da se posvetite. U početku života, beba će moći da se kupa samo u kadici. Pored toga, trebaju vam proizvodi za negu, termometar, štapići za uši, grickalice i makazice.

Kupovinu možete dovršiti proizvodima za mamu. Nakon porođaja, mama će biti izuzetno osetljiva. Zato, treba da je opremite higijenskim proizvodima, odećom, i dodatnim stvarima. Mama mora da se oseća čisto i dobro da bi mogla da se posveti bebi u potpunosti.

Sada ste upoznati sa time šta treba da kupite. Treba da razmislite još i kako da obavite to.

 

Prodaja opreme za bebe

 

Za većinu roditelja, kupovina nije prosta stvar. Potrebno je odvojiti značajnu sumu novca, pored novca koje ćete već potrošiti na preglede.

Kupovina mora biti efikasna. Zato, treba da odredite prioritete pri kupovini. Verovatno će bake i deke dati u nasleđe odeću, kadicu, ili kolevku.

Međutim, sa stvarima kao što su flašice za jelo, pumpice za grudi, i autosedišta nema kompromisa. Njih treba da kupite nove, da bi bili sterilni i sigurni za upotrebu.

Kod nas imate mogućnost online kupovine gde god da se nalazite. Ali, ako kupujete u našoj prodavnici u Nišu, imaćete priliku da ostvari 10% popusta na celokupan račun preko 30.000 dinara. Takođe, imate i dodatan popust od 15% na celokupan račun preko 70.000 dinara.

Popusti vam mogu znatno pomoći, i treba da ih koristite kada god imate priliku. Sada ste spremni za dolazak vaše bebe.

 

Naručite opremu za bebe online

 

Dolazak bebe je neverovatan događaj. Treba da uživate u njemu maksimalno. To je jedino moguće ako se dobro organizujete.

Uživajte u trudnoći uz pravovremenu pripremu i kupovine. Nemojte da se mučite, kupovinu možete obaviti i online.