Sve za mališane na jednom mestu – od odeće do opreme za bebe

Sve za mališane na jednom mestu – od odeće do opreme za bebe

,,Maji ću kupiti bodić – to joj sigurno treba. Ali, fale joj i nove cipelice, jer je stare prerasla. Čak su joj se i pantalonice omalile.“ Ovo je verovatno večita dilema svih roditelja – šta kupiti svom mališanu za rođendan ili neku drugu priliku?

 

Bebe veoma brzo rastu, te mame i tate unapred misle o kupovini garderobe i opreme za svoje dete, a 4kids misli na sve roditelje ovog sveta! 4kids pritrčava u pomoć i na jednom mestu pruža sve što je potrebno jednoj bebi ili detetu za srećne dane i mirne snove.

 

 

 

Najudobnije pidžame za bebe

 

Leći u krevet, ušuškan udobnom pidžamom, prija svima, a posebno bebama, čija je koža osetljiva i mekana na dodir. Ne samo da će prijatno spavati u našim pidžamama za bebe, već će i divno izgledati u njima. Napravljene su od pamuka, koji jako prija koži, i daleko su elegantnije od većine odeće za spavanje.

 

Sa simpatičnim šarama i veselim bojama, vaš mališan će slatko utonuti u san. Pošto bebe veoma brzo rastu, kod nas možete pronaći pidzame za bebe u sledečim veličinama: 6+, 9+ 12+, te tako nećete morati da ih menjate svakog meseca, a vi ćete kao roditelj uštedeti novac.

 

deca-u-pidzamama-se-igraju

 

Kvalitetna i praktična odeća za decu

 

Setite se samo koliko ste puta promenili odeću u toku dana kada ste bili mali. Jedan, dva, a možda i više puta? I mi smo bili deca, a poučeni ovim iskustvom, pružamo vam sve odevne komade koji su potrebni vašem mališanu.

 

Od prelepih trenerki i majica za dnevne varijante, do divnih bodića, elegantne odeće i jaknica, 4kids vam nudi udobnu i korisnu odeću za decu.

 

Igračke za razvijanje inteligencije vaših mališana


Dečji karakter se gradi do pete godine, a vi, kao roditelj, možete pomoći svom detetu u tome – da bolje razmišlja, donosi zaključke, razvija moždane vijuge, kupovinom igračaka, koje razvijaju motoričke i psihološke predispozicije svakog deteta.

 

Pored njih, tu su i igračke koje bebe posebno vole – plišane, mekane na dodir, a one u obliku medvedića su uvek klasik i odličan poklon za novorođenče ili čak mlađe dete. Njihove male ruke uvek žele za nešto da se drže noću radi sigurnosti, pa ima li ičeg boljeg od plišane igračke s kojom će moći mirno da spavaju. U 4kids-u možete pronaći razne plišane životinje – napravljene od vrhunskih materijala, a koje su odličan poklon za mališane.

 

devojcica-sa-plisanim-igrackama

 

 

Zabavna vrteška za krevetac

 

Poput prijatne i umirujuće uspavanke, vrteška za krevetac postavlja se na samu ivicu krevetića, a svojim šarenim i različitim oblicima privlači bebinu pažnju. Mogli smo primetiti da se mališani uvek iznova zabavljaju dok se ova čvrsta i šarena igračka kreće u krug, a svetlosni efekti im pomažu da brže zaspe.


Budući da su bebe često uplakane pred san, i potrebno je više vremena dok se ne uspavaju, svako dodatno sredstvo koje je zanimljivo, šareno i svetleće obuzeće njihovu pažnju i podstaći ih da brže zaspu. Upravo takvima su se pokazale vrteške za krevetac. 4 kids raspolaže visećim igračkicama za bebe u raznim jarkim bojama, smelim šarama i čudnim dizajnom koji podstiče dečju maštu i njihovo čuđenje — od samog početka.

 

Praktične podloge za igru za svako dete


Veoma korisna stvar u životu svakog roditelja jesu podloge za igranje, koje deci pružaju bezbedno i meko mesto za igru, od perioda kad su novorođenčad do trenutka kad postanu starija deca. Posebno zanimljiva stvar bebama jesu igračkice, koje vise, te im tako predstavljaju odličnu zabavu i stimulaciju za pokrete.

 

Podloge su posebno odličan poklon za svako novorođenče, budući da bebe jačaju leđne mišiće kada leže na stomaku i tako uče da puze. Kao roditelj, bićete nam zahvalni nakon što se opredelite za ovaj proizvod, jer ćete napokon moći da ostavite bebu da se igra u jednom delu sobe, dok se vi odmarate u drugom kutku.

 

Slikovnice i knjige

 

Devojke od stila, Šta voli pače, Dinosauri, Gde su mladunci, samo su neke od slikovnica koje je Vulkančić pripremio za vaše mališane, a koje se nalaze u našoj ponudi. Uz poznate knjige, namenjene za decu, ove popularne slikovnice će sigurno oduševiti najmlađe čitaoce⁠.

 


Slikovnice i knjige su inače bezvremenski način da svoje dete podstaknete da angažuje više čula i tako mu pomognete u povećanju rečnika, razumevanju strukture rečenica i podsticanju analize priče. Osim toga, vizuelna stimulacija koju nude maloj deci može im pomoći da razumeju priču, što zauzvrat povećava razumevanje.


Bilo da željno iščekujete dolazak svoje bebe na svet ili tražite savršen poklon za rođendan svog deteta, posetite prodavnicu dečije opreme 4kids – mesto gde ćete pronaći sve što vam je potrebno za vaše mališane, od glave do pete.