Vulkančić Kuca knjige za bebe, 0-2g

Vulkančić Kuca knjige za bebe, 0-2g

Brend: Vulkančić

Šifra:

9788678043765

Kategorija: Knjige za bebe

599,00 RSD 509,15 RSD Ušteda: 89,85 RSD!
Akcija traje od 08.07.2024. 00:01 do 02.08.2024. 23:59
+
-

Besplatna dostava za porudžbine preko 6.000,00 dinara.

 

Karakteristike proizvoda:

  • Težina specifikacija: 0.5 kg
  • Povez: Broš
  • Format: 10x15
Vukančić knjige za bebe Kuca, 0-2g
Brend Vulkančić
Uzrast
  • 0+ meseci
Povezani proizvodi
-16%
Vulkančić Knjižice skrivalice, Zeka i drugari
Regularna cena: 799,00 RSD
Akcija: 679,15 RSD

Opis proizvoda:

Vulkančić Knjižice skrivalice- Zeka i drugari omogućiće Vašoj deci da uz igranje žmurki pronađu drugare u ovoj divnoj slikovnici sa prozorčićima. Čitajte zanimljivu priču o kuci koja igra žmurke sa svojim drugarima i zabavite se tražeći iznenađenje iza svakog prozorčića!


-16%
Vulkančić Zabava sa nalepnicama Uzbudljivi safari
Regularna cena: 599,00 RSD
Akcija: 509,15 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić Zabava sa nalepnicama Uzbudljivi safari uz zanimljive zadatke i preko 50 nalepnica, igranje kod kuće i napolju nikada nije bilo zabavnije.

-16%
Vulkančić bajke za najmlađe, Ivica i Marica
Regularna cena: 599,00 RSD
Akcija: 509,15 RSD

Opis proizvoda:

Sa Ivicom i Maricom, klasikom dečje književnosti, deca će zakoračiti u čudesni svet bajki. I biće očarani! Čitajući ovu priču, mali čitaoci će se upoznati sa bratom i sestrom koji su umalo stradali zbog zle maćehe! Osim toga, naučiće da su ljubav i toplina porodičnog doma najvažniji u životu. Sa ovom bajkom mali čitaoci će, uživajući u njenim čarolijama, zasigurno zavoleti knjigu i čitanje!

-16%
Vulkančić Vesela vežbalica Zanimanja
Regularna cena: 399,00 RSD
Akcija: 339,15 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić Vesela vežbalica Zanimanja zabavite se uz knjige pomoću zabavnih zadataka kao što su slagalice, spajanje tačkica, scene za bojenje i drugi. Knjige su osmišljene tako da podstiču dečju kreativnost i sposobnost rešavanja problema na različite, zanimljive načine. Mališani, ovaj zabavni blok pun aktivnosti i mozgalica zaokupiće vašu pažnju. Rešavajte zadatke I družite se sa preslatkim životinjama – one će vam sigurno šapnuti odgovor ako se zbunite.
 

-15%
Vulkančić Moja velika knjiga saznanja, Svet oko nas
Regularna cena: 2.490,00 RSD
Akcija: 2.116,50 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić Moja velika knjiga saznanja, Svet oko nas prozorčići, različite teksture za opipavanje, točak koji se okreće, reljefni elementi... U ovoj interaktivnoj knjizi, sa jednostavnim i toplim ilustracijama, mališani će od najranijeg uzrasta naučiti više o stvarima iz svakodnevnog života i svog okruženja, kao i lepom ponašanju i interakciji sa roditeljima i svojim vršnjacima. Knjiga za sve radoznale mališane koji otkrivaju svet koji ih okružuje kroz igru i zabavu.

-16%
Vulkančić knjiga za decu Mišić Tip je nestašan
Regularna cena: 499,00 RSD
Akcija: 424,15 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić knjiga za decu Mišić Tip je nestašan, ne duri se, mali Tipe! Dobri miševi uvek slušaju roditelje, ali izgleda da je Tip rešio da bude nevaljao u šetnji s mamom. Mišić Tip je nestašan kao i sva deca. Njegova mama je veoma dobra i zna kako da ga nauči lepom ponašanju. Hoće li joj to i ovog puta poći za rukom?

-16%
Vulkančić Moj super blok sa 50 aktivnosti I razred
Regularna cena: 1.099,00 RSD
Akcija: 934,15 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić Moj super blok sa 50 aktivnosti I razred obuhvata sve bitne oblasti učenja dece u prvom razredu. Zadaci podrazumevaju prepoznavanje i praćenje brojeva do 100, pravljenje skupova, kao i rešavanje jednostavnih matematičkih operacija. Razvoj grafomotoričkih sposobnosti pospešuje se zadacima u kojima dete piše slova, reči i rečenice. U okviru oblasti Opažanje dete uči da gleda na sat i da se snalazi u prostoru, čija je praktična primena u ovom uzrastu izuzetno važna. U okviru oblasti Geometrija dete vežba crtanje geometrijskih oblika, dok se sa osnovnim mernim jedinicama i pojmovima upoznaje u okviru oblasti Mere. Uz 80 nalepnica koje se nalaze u ovoj knjizi, učenje i vežbanje postaje još lakše i zabavnije!

-16%
Vulkančić karte za decu, Brzalice, pitalice i razbrajalice
Regularna cena: 499,00 RSD
Akcija: 424,15 RSD

Opis proizvoda:

Vulkančić edukativne karte za decu Učim i igram se, Brzalice, pitalice i razbrajalice su zabavan način da se vaše dete upozna sa kratkim narodnim umotvorinama. Kutija sadrži 50 karata. 50 srpskih narodnih brzalica, pitalica i razbrajalica. Pomoću karata deca će vežbati razvoj govora i usavršavati svoje jezičke kompetencije. Karte ohrabruju interakciju između roditelja i dece.

-15%
Vulkančić bojanka Princeze
Regularna cena: 149,00 RSD
Akcija: 126,65 RSD

Opis proizvoda:

Vulkan bojanka Princeze sadrži 8 tematskih scena za bojenje, sa umanjenim obojenim modelima koji će mališane podstaći da prepoznaju i razlikuju boje i oblike. Bojanke iz ove edicije namenjene su deci koja tek počinju da boje. U desnom uglu svake strane, nalazi se obojen primer scene, koje detetu može poslužiti kao ideja kako da oboji svoj crtež.

-16%
Vulkančić karte za decu, Prve reči na engleskom jeziku
Regularna cena: 499,00 RSD
Akcija: 424,15 RSD

Opis proizvoda: 

Uz edukativne karte iz edicije Učim i igram se – prve reči na engleskom jeziku, dete će na zabavan i jednostavan način, kroz igru, naučiti prve reči na engleskom jeziku. Kutija sadrži 50 karata. Najlakši i najzabavniji način da vaše dete nauči prve reči na engleskom jeziku.
1. Izaberite kartu i pogledajte sliku.
2. Pokažite sliku detetu i upitajte ga o kom pojmu je reč. Zatim ga pitajte da li zna kako se taj pojam kaže na engleskom jeziku.

Infantino edukativna knjiga
890,00 RSD

Opis proizvoda:

Infantino edukativna knjiga namenjena je bebama od rođenja. Uz pomoć plastične ručke, lako se može montirati i na kolica kao i na auto sedište. Sadrži i glodalicu.

Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumevanju. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.


PROIZVOD JE DODAT U KORPU
Image of product added to cart
Jungle kolica Oxy Beige, 0m+