Vulkančić lepezice sveznalice 3 razred, 2 deo

Vulkančić lepezice sveznalice 3 razred, 2 deo

Brend: Vulkančić

Šifra:

9788610014587

Kategorija: Edukativne knjige

499,00 RSD
+
-

Besplatna dostava za porudžbine preko 6.000,00 dinara.

Opis proizvoda:
Vulkančić lepezice sveznalice 3 razred, 2 deo izaberi jednu karticu iz lepeze i odgovori na sva pitanja koja su na njoj. Vodi računa o “stručnim” pitanjima, pored kojih stoji šaljiva sličica neke osobe – to su obično teža pitanja ili Izaberi jednu oblast i odgovori na sva pitanja vezana za nju.
Ako igraš ovu igru sa roditeljima ili drugarima, pokušaj da ih zbuniš pitanjima koja su obeležena crtežom sa desne strane.

Karakteristike proizvoda:

 • Kategorija: UDŽBENICI I PRIRUČNICI
 • Autor: Lepezice sveznalice
 • Težina specifikacija: 0.5 kg
 • Izdavač: VULKAN IZDAVAŠTVO
 • Pismo: Ćirilica
 • Godina: 2015
 • Format: 6x17
 • Strana: 104
Vulkančić lepezice sveznalice 3 razred, 2 deo
Brend Vulkančić
Pol
 • muški
 • ženski
 • unisex
Uzrast
 • 9+ godina
Povezani proizvodi
Vulkančić Lepezica Sveznalica Zelena, 2-3g
599,00 RSD

Opis proizvoda:
Uz Vulkančić Lepezice sveznalice Zelena uzrast 2-3g otkrićete šta sve vaše dete zna. Koristite raznovrsne metode za igranje kako biste na najbolji način iskoristili vreme i otkrili koliko vaše dete zna. Na primer, zahtevajte od deteta da izabere pitanje, koristeći izraze „gore, u sredini ili dole“. Neka su pitanja teža, pa se ne ustežite da ih izmenite ili da izmislite nova kako biste ga ohrabrili da odgovori. Posle svakog pitanja sledi odgovor, a samo tačan odgovor je obojen: Pročitajte pitanje detetu i prepustite mu zadovoljstvo da samo otkrije odgovor. Igranje uvek završite tačnim odgovorom. Vaše dete će u svakoj lepezici za određeni uzrast upoznati simpatičnog junaka koji će ga voditi kroz pitanja. Svaka lepezica sastoji se od tri crteža: Dva crteža ilustruju reči: detetu se postavljaju pitanja da bi lakše pronašlo naziv predmeta ili životinje koju crtež predstavlja. Treći crtež ilustruje radnju: dete mora da posmatra crtež i na pitanje odgovara korišćenjem glagola, što je osnovna etapa u usvajanju jezika. Svaku temu najavljuje veća ilustracija. Od deteta najpre tražite da opiše ono što vidi. Zatim o svakoj temi sa kartončića postavite dva pitanja (mogu vam poslužiti kao model za formulisanje drugih pitanja).

Vulkančić 100 Prvih reči: Životinje
1.699,00 RSD

Opis proizvoda:
Upoznajte životinje i naučite 100 novih reči! Ova šarena knjiga puna različitih tekstura idealna je za sve mališane. Uz ovu knjigu mališani će učiti prve reči, ali i istraživati svet životinja. Dodirivanjem različitih tekstura mališani će razvijati svoj taktilni sistem, raznobojne ilustracije stimulisaće razvoj vida i prepoznavanja boja, a izgovaranjem pojmova sa slika pospešuje se razvoj govora.

Vulkančić Radna sveska Razmišljanje 4-5 godina
899,00 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić Radna sveska za podsticanje intelektualnog razvoja Razmišljanje 4-5 godina podstaknite intelektualni razvoj vašeg deteta!

Da bi dete razvilo svoje potencijale, neophodna je podrška odraslih. Ukoliko dete ne dobije adekvatnu podršku i podsticaj, ispoljavanje sposobnosti može izostati. Edicija Radna sveska za podsticanje intelektualnog razvoja ima za cilj razvijanje i unapređivanje sposobnosti logičkog zaključivanja, koncentracije i opažanja. Ona budi zainteresovanost, radoznalost i kreativnost kod dece. Provedite vreme sa svojim detetom, upoznajte ga, obratite pažnju na njegove mogućnosti, sklonosti i interesovanja, podstičite ih, razvijajte i uživajte u rezultatima! Radna sveska za podsticanje intelektualnog razvoja:
Razmišljanje, za uzrast 4–5 godina, obuhvata pitanja sa kojima se dete sreće u svakodnevnom životu, posebno dok se igra, a koja se odnose na logičke i jezičke probleme, poređenja, brojeve, uočavanje šablona i nastavljanje niza, a sve sa ciljem podsticanja intelektualnog razvoja deteta.

Vulkančić bojanka za decu, Hajde da se igramo
499,00 RSD

Opis proizvoda:

Vulkančić bojanka za decu, Hajde da se igramo je magična bojanka za koju vam nisu potrebne bojice. Dovoljno je da imate posudu s vodom i magija može da počne! Četkicu ili prstić umočite u vodu, a potom dodirnite sive tačkice na crtežu i… iznenađenje! Pred vama će se pojaviti prelepe živopisne boje!

Vulkančić Blok za bojenje Životinje
349,00 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić Blok za bojenje Životinje edicija je koja će zaokupiti pažnju svakog mališana. Pored stranica koje se boje, u bojankama se nalazi i puno nalepnica za ukrašavanje. Zagarantovani su sati i sati dobre zabave.

Vulkančić Vesela vežbalica Grad
399,00 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić Vesela vežbalica Grad zabavite se uz knjige pomoću zabavnih zadataka kao što su slagalice, spajanje tačkica, scene za bojenje i drugi. Knjige su osmišljene tako da podstiču dečju kreativnost i sposobnost rešavanja problema na različite, zanimljive načine. Mališani, ovaj zabavni blok pun aktivnosti i mozgalica zaokupiće vašu pažnju. Rešavajte zadatke I družite se sa preslatkim životinjama – one će vam sigurno šapnuti odgovor ako se zbunite.

Vulkančić Bajkovita bojanka 2 za devojčice
349,00 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić Bajkovita bojanka 2 za devojčice pripada ediciji bojanki Bajkovite bojanke gde će dete imati prilike da oboji scenu, ali i da sazna kako princeze žive i kako vole da provode vreme, a zatim ukrasiti njihov raskošni svet prelepim bojama.

Vulkančić Moja prva piši briši knjiga Oblici i veličine
799,00 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić Moja prva piši briši knjiga Oblici i veličine najbolji način upoznavanja sa oblicima i veličinama jeste putem vežbanja. Moja prva piši-briši knjiga: Oblici i veličine osmišljena je upravo tako da mališanima omogući da, pomoću obrisivog flomastera, iznova i iznova vežbaju i tako utvrde naučeno gradivo. Učenje nije nikada bilo lakše.

Vulkančić beba uči, Brojevi
499,00 RSD

Opis proizvoda:

Uz ovu knjigu, učenje je lako i zabavno!

Vulkančić Oboj me bojanka za decu Životinje
299,00 RSD

Opis proizvoda:

Vulkančić Oboj me bojanka za decu Životinje je edukativna bojanka koja donosi mnoštvo zabavnih činjenica i potkrepljuje učenje kroz igru. Na jednoj strani nalaze se zanimljive informacije, a na drugoj modeli za bojenje. Dok boji, dete usvaja nova znanja, a istovremeno razvija koordinaciju pokreta i sposobnost logičkog povezivanja. U ovoj edukativnoj bojanci upoznaćete mnoštvo životinja koje treba da obojite kako vam se najviše dopada. Tu su domaće životinje, životinje iz okeana, afričke savane i sa južnoameričkog kontinenta! Ali to nije sve! Pored svake životinje nalaze se zabavne činjenice o njima – gde žive, čime se hrane ili zbog čega su posebne. Neka zabava počne.

Vulkančić bajke sa iskakalicama, Bambi
399,00 RSD

Opis proizvoda:

Fantastične iskakalice, kojima su ove knjige obogaćene, učiniće da mališani uživaju u najzabavnijoj aktivnosti – čitanju!

Vulkančić bajke sa iskakalicama, Tri Praseta
399,00 RSD

Opis proizvoda:

Fantastične iskakalice, kojima su ove knjige obogaćene, učiniće da mališani uživaju u najzabavnijoj aktivnosti – čitanju!

Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumevanju. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.