Vulkančić Lepezice sveznalice, Obdanište 3-4 godine

Vulkančić Lepezice sveznalice, Obdanište 3-4 godine

Brend: Vulkančić

Šifra:

9788610000351

Kategorija: Edukativne knjige

599,00 RSD
+
-

Besplatna dostava za porudžbine preko 6.000,00 dinara.

Opis proizvoda:

Uz Vulkančić Lepezice sveznalice otkrićete šta sve vaše dete zna. Takođe ćete videti kako kroz pitanja postepeno napreduje.Saveti Lepezica sveznalica:Koristite raznovrsne metode za igranje kako biste na najbolji način iskoristili vreme i otkrili koliko vaše dete zna.Na primer, zahtevajte od deteta da izabere pitanje, koristeći izraze „gore, u sredini ili dole“.Neka su pitanja teža, pa se ne ustežite da ih izmenite ili da izmislite nova kako biste ga ohrabrili da odgovori.Posle svakog pitanja sledi odgovor, a samo tačan odgovor je obojen:Pročitajte pitanje detetu i prepustite mu zadovoljstvo da samo otkrije odgovor.Igranje uvek završite tačnim odgovorom.Vaše dete će u svakoj lepezici za određeni uzrast upoznati simpatičnog junaka koji će ga voditi kroz pitanja.Svaka lepezica sastoji se od tri crteža:Dva crteža ilustruju reči: detetu se postavljaju pitanja da bi lakše pronašlo naziv predmeta ili životinje koju crtež predstavlja.Treći crtež ilustruje radnju: dete mora da posmatra crtež i na pitanje odgovara korišćenjem glagola, što je osnovna etapa u usvajanju jezika.Svaku temu najavljuje veća ilustracija.Od deteta najpre tražite da opiše ono što vidi. Zatim o svakoj temi sa kartončića postavite dva pitanja (mogu vam poslužiti kao model za formulisanje drugih pitanja).

Karakteristike proizvoda:

  • Kategorija: Dečje knjige
  • Autor: grupa autora
  • Težina specifikacija: 0.5 kg
  • Oblast: Edukativne
  • Povez: kutija
  • Uzrast: 3-5
  • Godina: 2013
  • Format: 70x185x35
  • Broj strana: 106
Povezani proizvodi
Vulkančić Okice sklopite, u snove zaplovite, Ljubimci
799,00 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić Okice sklopite, u snove zaplovite, Ljubimci su se igrali ceo dan, ali – ZEEV-ZEEV – sada je vreme za san. Uplovite sa njima u sanjivi svet dok se ušuškavate u meki krevet. Ova slikovnica puna stihova i rima uspavaće svakog mališana. Sanjajte slatke snove uz predivne rime i omiljene ljubimce na jednom mestu.

Vulkančić dečija knjiga Oboj, seckaj i zalepi: Na selu
599,00 RSD

Opis proizvoda:
Ova knjiga je sjajan izbor za sve kreativne mališane. Posebne makaze koje dolaze uz nju idealne su za lako sečenje papira, ali nikako ne mogu povrediti kožu ili odeću. Zbog toga možete biti sigurni da će se vaši mališani bezbedno zabavljati uz kreativne aktivnosti. Knjiga je praktična i za zabavu van kuće, pa može biti sjajan način da se mališani animiraju za vreme putovanja i uopšteno van kuće. Aktivnosti uključuju prepoznavanje oblika, seckanje, bojenje i lepljenje, te će mališani razvijati svoju percepciju i kreativnost.

Vulkančić Mozgalice za mališane 1
299,00 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić Mozgalice za mališane 1 prepune su zanimljivih zadataka za radoznalu decu. Rešavajući ih, deca će razvijati logičko mišljenje i vežbaće svoje kognitivne sposobnosti. Zadaci zanimljivog sadržaja pomoću kojih se razvija logičko mišljenje deteta. Mozgalice podstiču razvoj kognitivnih veština deteta. Proverite i usavršite logičko razmišljanje vašeg deteta kroz raznovrsne zadatke iz ove knjige.

Vulkančić knjiga sa aktivnostima za decu od 3 godine
399,00 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić knjiga sa aktivnostima za decu od 3 godine deci će omogućiti da zalepe nalepnice i zabave se. Od građevinskih mašina do vesele džungle, trogodišnjaci će obožavati da lepe nalepnice i da se njima igraju. Svaka stranica ove knjige posebno je osmišljena tako da podstiče razvoj fine motorike, mašte i rešavanja problema.

Vulkančić zvučna slikovnica Prve reči
2.490,00 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić zvučna slikovnica Prve reči pomoći će vam da otkrijte nove reči i prijatelje uz 18 fantastičnih zvukova u ovoj divno ilustrovanoj knjizi. Čitajte priču, pronađite i pritiskajte dugmiće koji odgovaraju rečima na svakoj stranici. Poslušajte i veselu melodiju.

Vulkančić Ilustrovani bonton za najmlađe
1.299,00 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić Ilustrovani bonton za najmlađe, mališani će se upoznati sa nekim od osnovnih pravila lepog ponašanja koja je, u sada već prepoznatljivom humorističkom stilu, ilustrovao Bojan Jokanović. Osim što će ih nasmejati, jedinstvene ilustracije deci će pomoći da spoznaju koje je ponašanje lepo, a koje ne, te da nauče kako da postupaju u različitim situacijama sa kojima se susreću svakodnevno.

Vulkančić knjiga za decu, Kako da nacrtate Irvase
799,00 RSD

Opis proizvoda:

Vulkančić knjiga za decu, Kako da nacrtate Irvase i druga novogodišnja stvorenja naučiće Vaše mališanje kako da nacrtaju irvase i druga novogodišnja stvorenja. Pratite jednostavna uputstva i nacrtajte svako stvorenje u pet jednostavnih koraka: od Deda Mraza i irvasa, preko veselog Sneška Belića, sve do razigranih vilenjaka.

Vulkančić Čitamo zajedno, Dvanaest razigranih princeza
349,00 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić Čitamo zajedno jeste edicija koja donosi mnogo uzbudljivih bajki i basni, ali i savremenih, sasvim novih priča. Budući da se čitanjem „osvajaju" čitavi „kontinenti" novih saznanja, ovim izborom potrudićemo se da opravdamo vaša očekivanja. U sredini svake slikovnice iz ove biblioteke pronaći ćete i edukativni dodatak - učim i i gram se.

Vulkančić Superzabavni blok 3 za decu
599,00 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić Superzabavni blok 3 za decu ova knjiga nudi mnoštvo aktivnosti uz koje će se mališani dugo zabavljati. Prigodan format, zanimljive ilustracije i nalepnice izmamiće osmeh na licu svakom detetu. U ovom bloku pronaći ćete mnoštvo preslatkih životinjica koje trebe da ukrasite i obojite. Kreativni set koji sadrži strane za bojenje i preko 500 nalepnica obezbediće vam sate i sate zabave.

Vulkančić karte za decu, Deal with your mistakes
499,00 RSD

Opis proizvoda: 

Uz edukativne karte Učim i igram se – Deal with your mistakes, dete će na lak i jednostavan način naučiti kako da izbegne najčešće greške prilikom učenja engleskog jezika.

Vulkančić bajke sa iskakalicama, Bambi
399,00 RSD

Opis proizvoda:

Fantastične iskakalice, kojima su ove knjige obogaćene, učiniće da mališani uživaju u najzabavnijoj aktivnosti – čitanju!

Vulkančić bajke sa iskakalicama, Tri Praseta
399,00 RSD

Opis proizvoda:

Fantastične iskakalice, kojima su ove knjige obogaćene, učiniće da mališani uživaju u najzabavnijoj aktivnosti – čitanju!

Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumevanju. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.