Vulkančić Pričam ti priču Uspavana lepotica, Mačak u čizmama, Pinokio

Vulkančić Pričam ti priču Uspavana lepotica, Mačak u čizmama, Pinokio

Brend: Vulkančić

Šifra:

9788610011883

Kategorija: Bajke

799,00 RSD
+
-

Besplatna dostava za porudžbine preko 6.000,00 dinara.

Opis proizvoda: 

Vulkančić Pričam ti priču Uspavana lepotica, Mačak u čizmama, Pinokio je biblioteka koja donosi najlepše, najpoznatije i najomiljenije bajke i priče sveta, ispričane na potpuno nov način. Čitanje nenametljivo doprinosi širenju dečijih saznanja o svetu koji ga okružuje.

Karakteristike proizvoda: 

 • Kategorija: UZRAST OD 3 DO 6 GODINA
 • Autor: grupa autora
 • Težina specifikacija: 0.5 kg
 • Izdavač: VULKAN IZDAVAŠTVO
 • Pismo: Ćirilica
 • Povez: Tvrd
 • Godina: 2014
 • Format: 24x28
 • Strana: 40
Vulkančić Pričam ti priču bajke za decu 1
Brend Vulkančić
Pol
 • muški
 • ženski
 • unisex
Uzrast
 • 3+ godina
Povezani proizvodi
Vulkančić Čitamo zajedno - Princeza na Zrnu Graška,3-6g
349,00 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić Čitamo zajedno - Princeza na Zrnu Graška je knjiga koja je predviđena za decu od 3 do 6 godina. Nekada davno... ili Bio jednom jedan... eto, tako počinju. Ali ne brinite. Sve se završavaju: ... živeli su dugo i srećno. Udobno se smestite i neka čarolija čitanja počne. A mašta može svašta. Biblioteka čitamo zajedno donosi mnogo uzbudljivih bajki i basni, ali i savremenih, sasvim
novih priča. Budući da se čitanjem „osvajaju" čitavi „kontinenti" novih saznanja, ovim izborom potrudićemo se da opravdamo vaša očekivanja.

Vulkančić Moj blok za modne kreacije
499,00 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić Moj blok za modne kreacije pomoću nalepnica i šablona, bojica i vaše mašte napravite modne kreacije iz snova.

Vulkančić Zabava sa nalepnicama Dinosauri
599,00 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić Zabava sa nalepnicama Dinosauri uz zanimljive zadatke i preko 50 nalepnica, igranje kod kuće i napolju nikada nije bilo zabavnije.

Vulkančić knjiga za decu Mali princ Lux
1.299,00 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić knjiga za decu Mali princ Lux je knjiga za male i velike... Napisana poput bajke, ona otkriva utopijski svet kroz priču o dečaku dospelom sa udaljene i sićušne planete i njegovom traganju za odanošću i ljubavi. Ovo je knjiga i o stvarnom svetu, o čoveku, njegovim zabludama i grehovima, o nevinosti u otkrivanju najdubljih i najdragocenijih vrednosti postojanja, koja svojom sugestivnošću i poetskom toplinom decenijama osvaja generacije mladih i odraslih čitalaca.
"Pravi dragulj pun humora i čarolije..." - Le Monde

 

Vulkančić Blok za bojenje Dinosauri
349,00 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić Blok za bojenje Dinosauri edicija je koja će zaokupiti pažnju svakog mališana. Pored stranica koje se boje, u bojankama se nalazi i puno nalepnica za ukrašavanje. Zagarantovani su sati i sati dobre zabave.

Vulkančić slikovnica za decu, Životinje iz džungle
399,00 RSD

Opis proizvoda:

Vulkančić slikovnica za decu, Životinje iz džungle jeste neobična slikovnica u kojoj će Vaši mališani upoznati stanovnike vesele džungle. Družeći se sa njima, naučiće mnogo toga zanimljivog o svakom od njih.

Vulkančić Dinosauri sa nelepnicama 4
149,00 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić Dinosauri sa nalepnicama 4 su knjižice o svetu neverovatnih dinosaura, saznaćete mnogo toga zanimljivog o vašim omiljenim stvorenjima iz prošlosti, a dovršavanje stranica odgovarajućim nalepnicama, dodatno će vas zabaviti.

Vulkančić Moja Mala Slagalica, Boje
699,00 RSD

Opis proizvoda:
Moja mala slagalica Boje ima šest slagalica u knjizi i pomoći će svakom mališanu da lako i brzo nauči boje.

Vulkančić 101 Priča o Životinjama sa seoskog imanja
1.299,00 RSD

Opis proizvoda:
101 priča o životinjama sa seoskog imanja donosi poznate priče o životinjama kao što su Vredna koka, Pas i njegova senka, Dva jarca na brvnu, ali i manje poznate ili sasvim nove priče o prijateljstvu, mudrosti, hrabrosti, nesebičnosti, dobroti i pogodna je za prve susrete malih čitalaca sa knjigom. Zanimljive bajke i priče protkane avanturama i maštom, osvojiće srce svakog mališana.

Vulkančić edukativne karte za decu, Glavni gradovi Evro
499,00 RSD

Opis proizvoda:

Uz edukativne karte iz edicije Učim i igram se – Glavni gradovi Evrope, dete će na zabavan i jednostavan način, kroz igru, naučiti glavne gradove evropskih zemalja. Kutija sadrži 50 karata.Najlakši i najzabavniji način da vaše dete nauči glavne gradove Evrope.

Vulkančić bajke za najmlađe, Ivica i Marica
599,00 RSD

Opis proizvoda:

Sa Ivicom i Maricom, klasikom dečje književnosti, deca će zakoračiti u čudesni svet bajki. I biće očarani! Čitajući ovu priču, mali čitaoci će se upoznati sa bratom i sestrom koji su umalo stradali zbog zle maćehe! Osim toga, naučiće da su ljubav i toplina porodičnog doma najvažniji u životu. Sa ovom bajkom mali čitaoci će, uživajući u njenim čarolijama, zasigurno zavoleti knjigu i čitanje!

Vulkančić bajke za najmlađe, Mačak u čizmama
599,00 RSD

Opis proizvoda:

Sa Mačkom u čizmama, klasikom dečje književnosti, deca će zakoračiti u čudesni svet bajki. I biće očarani! Čitajući ovu duhovitu ali i poučnu priču, mali čitaoci će se upoznati sa dovitljivim mačkom koji ume da govori i saznaće da se mudrošću može mnogo više postići nego snagom! Osim toga, naučiće da uvek treba pomoći onome ko je u nevolji. Sa ovom bajkom mali čitaoci će, uživajući u njenim čarolijama, zasigurno zavoleti knjigu i čitanje!

Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumevanju. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.


PROIZVOD JE DODAT U KORPU
Image of product added to cart
Jungle kolica Oxy Beige, 0m+